Nu tijdelijk onze klimplanten op rek in promotie waaronder clematissen, lonicera of geurende kamperfoelie. Alle planten hebben een klimrek van 90 cm hoog en 50 cm breed. De planten zitten in grote potten van 23 cm doorsnee! Deze klimplanten moet je zelf komen afhalen als je niet in een van de onderstaande gemeentes woont en dit kan steeds op zaterdag van 08u00 tot 13u00 of op afspraak. Betalen kan je via de webshop zo kunnen we je bestelling mooi klaar zetten!!! Afhalen op een andere dag! mail hier ons voor zodat we samen kunnen een dag en uur afspreken. Wij leveren steeds gratis in Wetteren,Massemen,Laarne,Kalken,Schellebelle,Melle,Merelbeke,Lede,Overmere,Heusden,Zele,Beervelde,Gontrode,Gijzenzele,Oosterzele,Serskamp.
Onze klimplanten kunnen op het terras of in de tuin of tegen een muur gezet worden
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vandaag besteld, morgen verzonden
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen
  • local_shipping Vandaag besteld, morgen verzonden
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Terras klimplanten heb je in verschillende soorten zoals de groenblijvende soorten zoals hedera, jasminium mudiflorum, de bloeiende soorten die hun blad verliezen zoals clematis, lonicera, passiflora, hydrangea en nog veel soorten. De klimplanten die wij aanbieden hebben een aangename geur of een bijzondere bloem of bladkleur. Vele mensen denken dat klimplanten enkel kunnen gebruiken voor een pergola of om op een muur te leiden maar niets is minder waar want vele terras klimplanten kan je gemakkelijk in een pot of bak houden. Zorg enkel voor een leidraad of stok zodat de terras klimplanten omhoog kunnen groeien.
Nu kan je er ook voor kiezen om bij je bestelling een klimplantenrek van 90 cm hoog en 50 cm breed bij te bestellen. Dit klimplantenrek is gemakkelijk te plaatsen in je pot of tuin en is een goedde  ondersteuning voor je klimplanten om deze goed te laten groeien en bloeien. Het plantenrek moet je wel zelf in elkaar steken en wordt samen met je planten verzonden! Dit is helemaal niet moeilijk en hoef je geen technische kennis voor hebben. Eenmaal klaar kan je dit rek plaatsen waar je je klimplanten gaat planten.

De verwelkingsziekte bij clematissen schrikt veel mensen af om een clematis te kopen, je kan dit voorkomen door de klimplant iets dieper te planten in de grond of pot of bloembak ongeveer een 20 cm diep. De wortels van de clematissen of bosrank houden nu eenmaal niet van direct zonlicht door ze wat dieper te planten blijven de wortels koel en vochtig net wat de plant nodig heeft om goed te kunnen groeien. Laat zeker de grond niet volledig uitdrogen want anders zal je plant niet meer groeien of bloeien. Verder vragen ze regelmatig voeding tijdens de groei en bloei meestal is dit van maart tot juli gebruik hiervoor onze Naturen Universele meststof voor bloemen en planten, groenten, fruit of de Osmocote gecoate meststof tabletten die zeer geschikt zijn voor planten in potten.


Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.