Wij verzenden niet naar het buitenland!

bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen!​  

 

Woont u in een van de volgende postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, en er ook moet geleverd worden dan leveren we gratis bij u thuis!

Duid op de bestelpagina 'gratis ophalen in Heusden' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en geleverd moet worden en u duid toch 'gratis ophalen in Heusden' aan dan zal u de bestelling zelf moeten komen afhalen!!!!

 

Onze pakjes worden verzonden met bpost!  

Je kan kiezen op adres of afhaalpunt van bpost!

 

Wij verzenden niet meer naar het buitenland of andere Europese landen!

 

Wij verzenden en berekenen volgens gewicht!!! dus hoe meer je besteld hoe hoger het gewicht!! In je winkelwagen kan je de totale verzendkosten zien!

 

Nieuw !!! Afhaalpunt België met bpost  vanaf 6,65 euro

 

België vanaf 8,75 euro    Opgelet tarieven kunnen wijzigen!


Producten die verzonden worden met bpost zijn leverbaar  en worden meestal verzonden de dag na besteld. 

Verdere informatie vindt je op www.bpost.be
 
Wij zijn een kleine onderneming vrijgesteld van B.T.W. wij reken dus geen B.T.W. aan!


Alle pakjes worden verzonden met bpost of moet je zelf komen afhalen ( staat bij het product vermeld!) Dus kijk eerst bij het product voor dat u besteld!!!

Enkel op zaterdag en zon en feestdagen leveren we niet. Al onze producten worden door ons zo snel mogelijk bezorgd (1 tot 3 dagen)Dit kan zijn de dag na de bestelling of later of de door u gekozen afleverdatum. U krijgt een mail of telefoon als de goederen verzonden worden.
De aangekochte artikelen worden enkel geleverd tot aan de voordeur of portaal aan het einde van het voetpad. Bestellingen die op zaterdag en zondag gebeuren worden de maandag klaargemaakt en  dinsdag verzonden. Zelfde voor bestellingen op feestdagen!


Wij bieden de bestelling 1x aan en indien de klant niet aanwezig is op het leveringsadres bij het aanbieden van zijn bestelling zal hij de bestelde goederen zelf moeten komen afhalen op ons kantoor. 

Neerheide 102
9070 Heusden
Oost-Vlaanderen (België)

 

verzendkosten

€ 8,75

verzendkosten

€ 8,75

verzendkosten vergeten aan te klikken! Geen probleem! U kan hier alsnog de verzendkosten betalen.

We stellen vast dat er sommige klanten zijn die enkel het gratis afhalen aanklikken om zo geen verzendkosten te moeten betalen! Dit kan natuurlijk niet! 

We begrijpen dat het soms om een misverstand gaat daarom hebben we dit verzendkost als productartikel aangemaakt zodat klanten die dit vergeten hebben dit aan te klikken en te betalen op de bestelpagina alsnog de kans te geven om de verzendkosten te betalen.

Mocht men de verzendkosten toch nog niet willen betalen zal u de goederen zelf moeten komen afhalen!

Geld wordt niet teruggestort!