Gratis geleverd in Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen, Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere, Zele, Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!

Plant van de maand!

Deze maand oktober staat de kleinbloemige chrysant in de kijker! Deze plant kan je in de tuincentra vinden in verschillende variëteiten en kleuren, zo heb je grootbloemige chrysanten uit grootmoeders tijd en de kleinbloemige chrysanten voor terras en tuin. De potchrysant met kleine bloemen is niet alleen meer een kerkhof plant die gebruikt wordt op 1 november om de graven mee op te fleuren en je dierbaren mee te herdenken je kan er je terras en balkon mee decoreren en hoe meer je er zet op  het terras hoe mooier het kleurspektakel wordt.

chrysant pistache is een nieuwe trendy chrysantensoort die op de markt is gebracht met witte bloemen en een groen hartje.

Woont u in een van de volgende gemeentes of steden en geleverd moet worden.Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen,  Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere en zele! dan leveren we u chrysant pistache 50 cm gratis bij u thuis!

Nu ook in! Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!

Duid op de bestelpagina 'gratis ophalen in Wetteren' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en u duid toch 'gratis ophalen in Wetteren' aan dan zal u de chrysant pistache 50 cm zelf moeten komen afhalen!!!!

 Een weetje over de plant!

Wist je dat chrysanten het nationale symbool zijn in Japan. In China zou de chrysant dan weer geluk brengen. Zo zie je dat de chrysant niet alleen dient om de doden mee te herdenken maar ook kan gebruikt worden als vrolijke tuinplant.