Reserveer nu uw chrysanten met korting!

 Chrysanten met trendy kleuren!

Kies uit verschillende soorten chrysanten met vrolijke trendy kleuren en wij zorgen ervoor dat u die snel thuis geleverd krijgt! We hebben gele en brons chrysanten met een leuke pot erbij die je op het kerkhof kunt zetten of voor aan je voordeur of heb je liever een zonder decoratieve pot, geen probleem die hebben we ook in ons assortiment met potmaat 19 cm. We hebben ook super chrysanten of beter gekend als jumbo chrysanten met een diameter van maar liefst 80 cm in de kleuren wit, roze, geel en rood! Deze jumbo chrysanten zijn een lust voor het oog met veel bloemknoppen. Wees er snel bij want ieder jaar zijn deze vlug uitverkocht!!

Dit doen wij voor u de chrysanten ontvangt!

Zoals ieder jaar zorgen wij ervoor dat onze chrysanten mooi zijn als de klant deze ontvangt. Wij zorgen ervoor dat de potchrysanten een propere pot hebben die niet vol hangt met aarde en zand! Potten van chrysanten die vuil zijn en in zakken worden geplaatst zorgen ervoor dat de chrysanten bevuild geraken en de bloemen of bloemknoppen vol hangen met aarde wat niet mooi oogt.  Ook plaatsen we de chrysanten niet te vroeg in zakken omdat deze de bladeren kan doen verhitten of beschimmelen als deze te lang in zakken zitten. Wij zetten dus onze chrysanten mooi open zonder zakken zodat deze zich goed kunnen vormen en de bloemknoppen kunnen ontwikkelen. Als wij de chrysanten verzenden of komen leveren dan pas worden ze verpakt!  Hoe mijn chrysant verzorgen!

Dit doe je door regelmatig water te geven maar zorg dat de wortelen van de chrysant niet in water blijft staan want anders gaan de bladeren en bloemknoppen verwelken en afsterven. Wat je zeker niet moet doen is je chrysant langs boven water geven op de bloemknoppen en bladeren want dan krijg je schimmels! Geef water rechtstreeks in de pot of in de chrysanten houder. Verwijder de uitgebloeide bloemen zodat gesloten bloemknoppen kunnen openen. Geef ook wat vloeibare meststof maar overdrijf niet! Als de chrysanten uitgebloeid zijn kan u deze in je tuin planten om volgend jaar terug te kunnen gebruiken. Snoei de uitgebloeide bloemen nog niet weg maar wacht tot in de lente zo is de chrysant nog wat beschut tegen de vrieskou! 

Waar zet ik mijn chrysanten het best!

Op een zonnige tot halfschaduwplaats in een stevige pot die niet omwaait gebruik hiervoor eventueel een chrysantenhouder.