Gratis geleverd in België bij postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, 9050, 9240, 9860, 9620, 9520, 9080

Bestel nu al uw kerststukjes en kerstkransen!

Bestel  nu al uw kerststukjes en kransen en wij brengen ze bij u thuis op jouw gewenste leverdag! We brengen in deze zware coronatijden de meeste tijd in ons kot. En waarom zouden we het niet gezellig maken met een echt vintage kerststukje of een kerstkrans of adventskrans uit bomma’s tijd! Verras je oma en opa met een van deze prachtige kerststukjes.

Of wil je iemand bedanken in de zorgsector! Vergeet ook niet de eenzame mensen in een rusthuis ook zij zullen blij zijn dat je aan hen denkt!

Wat je ziet is wat je krijgt!!

We hebben het u gemakkelijk gemaakt om te kiezen uit de kerststukjes en kersttafelstukjes! We hebben van ieder stuk een foto gemaakt en ieder foto die je ziet van de kerststukjes en kersttafelstukjes is zoals ze echt zijn gemaakt wat je dus ziet is dus wat je krijgt! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt met vers kerstgroen en met een rode of witte kaars. Ieder kerststukje of kersttafelstukje is dus uniek en wordt in een leuke zelfgemaakte box geleverd wat handig is om af te geven als kerstcadeau!

 Gratis aan huis geleverd in.....

Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen,  Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere, Zele?Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!

 

Woon je in een van boven genoemde steden duid dan op de bestelpagina 'gratis ophalen in Wetteren' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en geleverd moet worden maar u duid toch 'gratis ophalen in Wetteren' aan dan zal u de gekochte goederen zelf moeten komen afhalen!!!!