Vandaag zijn het Black Friday deals op enkele kerstartikelen en dit tot en met 28 november!

Christmas deals!

Vandaag zijn het Christmas deals op enkele kerstartikelen! Kies uit de volgende producten zoals echte kerstkransen, adventskransen en nog veel meer kerstartikelen. Waarom zou je nog wachten bestel vandaag nog jouw favoriete kerstartikel aan  Christmas deals deals!

 

Kerstkransen en kerststukjes voor de gezelligheid in je huis en tuin!

Het moment is aangebroken om het kerstgerief boven te halen! We kunnen weer gezellig kerst en nieuwjaar vieren met ons allen na deze lange coronaperiode. We gaan nu massaal decoreren door  het huis met kerstlichtjes op te hangen en kerstbomen te versieren met allerlei kerstartikelen. Maar waarom ook niet eens een leuke kerstkrans omhoog hangen in je huiskamer of aan je voordeur of een leuk kerststukje om de salontafel mee op te fleuren.

En waarom deze kerstkransen en kerststukjes niet eens als een cadeau geven aan een van je vrienden of familie. Wij bieden u een mooi assortiment met kerstkransen en kerststukjes in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen uit kerstkransen gemaakt uit verschillende soorten kerstbomen zoals de nordmann en nobilis en verschillende diameters. Ook kerstkransen van sparrengroen zijn bij ons te verkrijgen!

Uit ons assortiment van kerststukjes kan je een keuze maken uit de vintage kerststukjes en de vintage kersttafelstukjes. We maken deze kerststukjes op grootmoeders wijze, ja zoals ze vroeger werden gemaakt! Ook zijn er de doe het zelf pakketten om zelf aan de slag te gaan om zelf een kerststukje of kersttafelstukje te maken. In deze pakketten zit alles om aan de slag te gaan om zelf een kerststukje te maken!

Zo als je kan lezen hebben we wel genoeg aan soorten kerstkransen en kerststukjes voor iedereen! Vergeet even de corona en laat zien dat jij van kerstmis hou en hang een kerstkrans omhoog of maak een kerststukje!

Reserveer nu al je kerstkransen en kerststukjes!

Wil jij ook een mooie verse kerstkrans of deurkrans om aan je gevel of deur te hangen of liever een adventskrans met mooie kaarsen erin voor op je salontafel te zetten of een leuk kerststukje handgemaakt met vers kerstgroen waarmee  je tafel kan decoreren tijdens de feestdagen! Wel dan kan je een reserveren online tot 19 november 2021 daarna vervalt de korting van onze kerstaanbiedingen in onze webshop!

Wij leveren of verzenden dan vanaf 20 november 2021 en dit kan tot 24 december 2021

U kan ook zelf een gewenste leverdatum kiezen tussen 20 november 2021 en 24 december 2021 vermeld deze dan bij de opmerkingen bij het plaatsen van je kerstpakketten bestelling!!!

sommige kerstkransen zijn direct leverbaar! (waar geen 'reserveren' bij staat op foto!)

Graag je kerstkransen en kerststukjes, kersttafelstukjes vroeger ontvangen dan 20 november laat het ons eerst weten klik hier!

Hoe maak ik zelf een leuke kerstkrans!

 

Stap 1; zorg dat je een stevige strokrans hebt. (diameter naar eigen keuze)

 

Stap 2; begin met de sparrentakken langs de binnenkant te bevestigen met krammen. Zorg dat de takken elkaar overlappen! Je kan er ook voor kiezen de takken met bindraad samen te binden in de plaats van krammen!

 

Stap 3; begin dan met de buitenkant te bekleden met sparrentakken. Ook hier zorg je dat de takken elkaar overlappen om de krammen of binddraad weg te steken. Bind de takken in de zelfde richting als eerste aangebonden takken!

 

Stap 4; Nu begin je aan de bovenkant van de krans met het bevestigen van de sparrentakken. Zorg dat ook hier de takken elkaar overlappen en de krammen of binddraad niet meer zichtbaar zijn. Bind de takken in de zelfde richting als binnen en buitenkant aangebonden takken!

 

Stap 5; Nu de krans volledig bedekt is met takken kunnen we deze samen binden met binddraad, zo krijg je een mooie gevormde krans! Maak je lussen niet te groot! Je kan dit doen met gewone binddraad of groene of gekleurde binddraad.

 

Stap 6; Nu kan je de krans eventueel afwerken met een lint of strik om omhoog te hangen of je kan er een adventskrans mee maken en nog wat kerstattributen aan toe voegen.  Aan jou de keuze!

 

Je hebt gemerkt dat wij de onderkant van de strokrans niet met takken bekleden, dit doen we omdat dit zorgt voor een goede en stabiele ondergrond. Ook zorgt dit ervoor dat de muur, deur of tafel mooi blijft en dat er geen sappen van de sparrentakken op de ondergrond kunnen lekken!