Gratis geleverd in Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen, Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere, Zele, Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!

Bestel nu al uw kerststukjes en kerstkransen!

Bestel  nu al uw kerststukjes en kransen en wij brengen ze bij u thuis op jouw gewenste leverdag! We brengen in deze zware coronatijden de meeste tijd in ons kot. En waarom zouden we het niet gezellig maken met een echt vintage kerststukje of een kerstkrans of adventskrans uit bomma’s tijd! Verras je oma en opa met een van deze prachtige kerststukjes.

Of wil je iemand bedanken in de zorgsector! Vergeet ook niet de eenzame mensen in een rusthuis ook zij zullen blij zijn dat je aan hen denkt!

Bestel nu! Dan ben je zeker dat je er een zal hebben! We beginnen de kerststukjes en kerstkransen te  leveren vanaf 1 december! 

Graag je kerststukje of tafelstukjes vroeger ontvangen dan 1 december mail ons dan eerst!Gratis aan huis geleverd in.....

Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen,  Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere, Zele?Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!

 

Woon je in een van boven genoemde steden duid dan op de bestelpagina 'gratis ophalen in Wetteren' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en geleverd moet worden maar u duid toch 'gratis ophalen in Wetteren' aan dan zal u de gekochte goederen zelf moeten komen afhalen!!!!