Op deze pagina gaat het alleen maar over harten planten!
Kan je niet goed uit je woorden en je wilt iemand sorry zeggen wel dan zijn de hartjes van De Vormtuin zeker iets voor u.
Wil je iemand bedanken voor een uitnodiging voor een feest of tuin barbecue, de juf of meester bedanken bij het einde van het schooljaar je kan de harten planten van De Vormtuin wel altijd voor iets gebruiken.


Wil je iemand verrassen met een klein maar origineel cadeau dan kan je dit doen met de harten planten van De Vormtuin.
Wie kent de woorden niet die dikwijls met het hart worden geassocieerd zoals;
ik hou van jou, sorry!, dank je wel!, een gouden hart!, ik hou van!, lieve moeder!, gebroken
hart!, bedankt! en nog veel meer uitdrukkingen.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Buxushartje small

Buxus hart small in kleine pot. Lengte 21 cm x breedte 9cm x hoogte 29 cm

6,00

visibility

hartje medium van ilex crenata dark green

Ilex crenata dark green geleid op een draadvorm hartje, ilex 'dark green' is de vervanger van buxus en heb je dus geen last van de...

10,00

visibility

hartje small van Meuhlenbeckia (uitverkocht!)

hartje small van Meuhlenbeckia heeft kleine frisgroene blaadjes kan ook buiten gezet worden hoogte 22 cm en breedte 23 cm.

6,00

visibility

hartje van hedera

Dit hartje is gemaakt van hedera of klimop en kan zowel binnen als buiten gezet worden. Hoogte is 30 cm met pot en breedte 23cm.

6,00

50%
visibility

kerstboom in rode pot

kerstboom in rode pot met witte lichtjes. hoogte 69 cm en breedte 43 cm

19,95

10,00

Allemaal gemaakt met al dan niet met een draadvorm of leidraad die over planten gezet zijn of geleidt zijn langs de draadvorm. Je kan hiervoor verschillende plantsoorten gebruiken zoals groenblijvende planten zoals hedera of klimop, buxus, ilex, ligustrum en nog vele andere soorten. Ook bloeiende planten kan je gebruiken zoals klimplanten als clematis en passiflora soorten maar dan moet je hart draadvorm wel groot genoeg zijn! Met bloeiende planten zal het hart na de bloei wel wat minder mooi uitzien na de bloei wat ook meestal het geval zal zijn in de winter gebruik daarom groenblijvende planten. Je kan planten gebruiken die groen blijven en bloeien in de winter, bloeiende winterplanten dus zoals viburnum tinus en jasminum nudiflorum. Er is dus keuze genoeg aan planten als je maar je verbeelding de loop laat en rekening hou met de plant hoogte die de plant kan bereiken en de standplaats.


Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.