Vandaag zijn het Black Friday deals op enkele kerstartikelen en dit tot en met 28 november!

Eenjarige perk - en balkonplanten....

worden nu beetje bij beetje terug in de tuincentrums en bloemenzaken aangeboden. De surfinia’s en geraniums zijn de meeste eerste voorkomende eenjarige planten voor bloembakken die je nu al kan kopen, later volgen de Bidens Ferulifolia, Sutera cordiflolia of beter gekend als Bacopa, Dianthus of potanjer, tagetes of stinker. Later komen dan de volgende eenjarige perk - en balkonplanten bij die ook voor een fleurig terras kunnen zorgen zoals de begonia, salvia, gazania of middaggoud, cosmos, Osteospermum ook wel veldster of kaapse margriet, Dipladenia, Mesembryanthemum criniflorum of middagbloem, portulaca en nog veel meer soorten! Hou nog steeds reken mee dat het kan vriezen in april en het beste is te wachten tot 15 mei dan zijn de IJsheiligen gepasseerd. Kan je niet wachten dan kan je eenjarige planten nu al in bloembakken of potten planten maar zet deze dan even op een vorstvrije plaats als het vriest en dan weer buiten! Wij raden aan om pas vanaf 15 mei te kopen want tenslotte moeten je eenjarige perk - en balkonplanten nog maanden in een kleine bloembak blijven staan!


Woont u in een van de volgende  postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, 9050, 9240, 9860, 9620, 9520, 9080 dan leveren we u eenjarige-en balkonplanten gratis bij u thuis!

Duid op de bestelpagina 'gratis ophalen in Wetteren' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en u duid toch 'gratis ophalen in Wetteren' aan dan zal u de bestelling zelf moeten komen afhalen!!!!