Gratis geleverd in België bij postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, 9050, 9240, 9860, 9620, 9520, 9080

De beste chrysanten!

Wie kent ze  niet deze langbloeiende potchrysanten je hebt ze in verschillende soorten en kleuren zoals de kleinbloemige chrysanten of de grootbloemige uit grootmoeders tijd. Ze zijn helemaal niet duur in aankoop maar let op! Sommige tuincentra bieden chrysanten aan weggeefprijzen en vermelden enkel de potmaat van je chrysant en weet je dus niet wat de exacte diameter is van je chrysant en betaal je soms meer dan je denkt voor je chrysanten planten. Meestal zitten deze chrysanten al een tijd in de verpakking waardoor de planten gele bladeren krijgen soms zelf met schimmel laat staan dat men soms vergeet deze water te geven of net te veel aan water. Bij de Vormtuin ben je zeker van goedde kwaliteit van je chrysanten in pot of het nu voor op het graf te zetten is of voor op je terras. Wij zetten onze chrysanten mooi open zonder verpakking zodat de planten genoeg lucht en licht krijgen net om bladverlies en schimmels te voorkomen. Wij verpakken enkel de potchrysanten als de klant besteld en de chrysanten verzonden worden of geleverd door ons zo ben je zeker van een optimale chrysant met lange bloei.

chrysanten nu beschikbaar! 

Wilt u zeker zijn dat u mooie verzorgde chrysanten planten krijgt!!! Bestel daarom nu al uw chrysanten online en wij houden ze opzij voor u tot en met 1 november of verzenden of leveren we ze op je gewenste leverdatum.  Als je online besteld kan je bij opmerkingen een gewenste datum vermelden wanneer je graag je bestelde chrysanten wilt ontvangen. Maak je keuze uit de verschillende kleuren en maten van deze prachtige en goed verzorgde chrysanten planten! Je kan deze chrysanten gebruiken voor je tuin, terras mee op te fleuren of voor op het kerkhof op 1 november te plaatsen! Voor het terras hebben we ook de Jumbo chrysanten dit zijn grote plantenmaten ideaal voor het terras mee te decoreren. Het zijn prachtige chrysanten in pot die goed gevuld zijn met bloemknoppen en planten die mooie groene bladeren hebben. De bloemknoppen moeten nog volop in bloei komen dus ben je zeker van een lange bloei. We proberen de kleuren van de chrysanten goed weer te geven op foto toch kan er soms een licht kleurverschil zijn op de foto!!! 

Gratis levering van uw chrysanten in pot in Wetteren, Laarne, Kalken, Heusden, Melle, lede, Serskamp, Wichelen,  Merelbeke, Berlare, Gentbrugge, Overmere en Zele!

Nu ook in! Oosterzele, Gijzenzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem en Destelbergen!