Nieuw! roze grootbloemige aronskelk!

buddleja straight UP -Butterfly Tower (´TOBUD1305´)Ⓢ


Een vlindertoren van...

buddleia straight UP - Butterfly Tower heeft een speciaale groei, hij groeit namelijk in smalle zuilvorm omhoog vandaar de naam straight UP of Butterfly Tower. Door zijn smalle en opmerkelijke groeiwijze heeft deze vlinderstruik weinig plaats nodig dan zijn andere soortgenoten buddleia’s en is daardoor gemakkelijk te houden in potten voor op het terras. De hoogte dat deze nieuwe soort buddleja zou groeien is ongeveer 1 meter hoog maar persoonlijk denk ik dat het gerust wat meer kan zijn! Snoeien doet men in maart door de zijtakken in te korten. De bladeren zijn donkergroen en zijn lancetvormig; de bloemen zijn puntig en lang en hebben de kleur lila tot diep paars.  De bloei is in Mei-juni maar kan langer als je de oude verwelkte bloemen weg knipt. De naam vlinderstruik doet hem alle eer aan want de plant lokt veel vlinders en bijen aan die lustig de nectar uit de bloemen halen.  De buddleia of buddleja straight UP - Butterfly Tower is een gemakkelijke te houden sierheester die goed bestand is tegen de vorst en dit tot wel -20 graden. Door zijn smalle groei kan hij gebruikt worden als een bloeiende losse haag. De vraag wordt mij ook gesteld of het nu buddleja of buddleia is? Eerlijk gezegd weet ik het niet maar op productfoto’s wordt meestal de naam buddleia gebruikt.  De plant buddleia of buddleja straight UP - Butterfly Tower is op de markt gebracht door Thompson & Morgan en wordt ook wel eens vlindertoren genoemd.


Bestellen en levering van je Vlinderstruik buddleja straight UP - Butterfly Tower

Bestellen kan je doen via de groene knoppen op deze pagina! We hebben nu planten in grote pot van 3 liter met een hoogte van 30/40 cm wat betekend dat de planten dit jaar zullen bloeien. Later zullen de plantjes van buddleja straight UP in pot 9 cm toekomen! Hou het dus zeker in het oog!

Wij verzenden met Bpost en verpakken je bestelling goed en stevig in!

Je kan vanaf nu ook je bestelling op een afhaalpunt laten leveren in België! En dit voor maar 5,65 euro!! vergeet dit niet aan te kruisen bij je bestelling en kies een afhaalpunt! (prijs kan wijzigen volgens de huidige tarieven van bpost)

Woon je in een van de volgende  postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, dan leveren we u planten en bloemen gratis bij u thuis! Duid op de bestelpagina 'gratis ophalen in Heusden' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en geleverd moet worden maar u duid toch 'gratis ophalen in Heusden' aan dan zal u de gekochte goederen zelf moeten komen afhalen!!!!Algemene informatie....

variëteit die op de markt is gebracht door Thompson & Morgan! De plant is met licentie(´TOBUD1305´)Ⓢ en mag niet zomaar verkocht of vermeerderd worden zonder zijn toestemming. De foto’s op onze website zijn ook van Thompson & Morgan en mogen we gebruiken van hen! Het is verboden de foto’s te gebruiken zonder zijn toestemming!