Nieuw! roze grootbloemige aronskelk!

Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream'  ('PMOORE14')

Tweekleurige nieuwe vlinderstruik!

Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream' is nu bezig aan een opmars in tuincentra en andere bloemen en plantenwinkels. Hij is geliefd omdat hij over tweekleurige bloemen beschikt die lila – paarsachtig kleuren met crème bloemen. De bloemaren zijn lang en puntig-afgerond op stevige stengels en komen tevoorschijn vanaf juni- juli en bloeien t/m september-oktober. De hoogte als volwassene plant is ongeveer 200 cm en hij wordt ongeveer 70 cm breed en kan tegen een vriestemperatuur van -20.


Waar plant ik mijn Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream' het beste in?

Buddleja 'Berries & Cream' kan je in je tuin planten als solitaire plant of als losse haag in een goed doorlatende grondsoort (niet te nat!!). Ook in potten en bakken doet de plant het goed! Zorg wel dat je vlinderstruik niet te nat komt te staan in de winter want daar houden ze niet van. Een laagje hydrokorrels of wat stenen onderaan de pot leggen is zeker een goede drainage en zorgt zo voor een goede afwatering in de pot!


Verzorging van je Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream'

Plant hem in een goed doorlatende grondsoort en maak je plantgat ruim genoeg en trek de wortelkluit wat lichtjes los, dit zorgt voor een snelle worteling. Je kan de plant in het  voorjaar terugsnoeien tot op 10 cm maar ik vind dit veel te kort en gevaarlijk om in te vriezen! Snoei hem steeds tot de helft van dat hij gegroeid! Als je regelmatig de verwelkte bloemen verwijdert zal de Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream' sneller nieuwe takken vormen met bloemen.Bestellen en levering van je Vlinderstruik Buddleja 'Berries & Cream'

Bestellen kan je doen via de groene knoppen op deze pagina! We hebben nu planten in grote pot van 3 liter met een hoogte van 40/50 cm wat betekend dat de planten dit jaar zullen bloeien. Later zullen de plantjes van buddleja 'Berries & Cream' in pot 9 cm toekomen! Hou het dus zeker in het oog! Wij verzenden met Bpost en verpakken je bestelling goed en stevig in!

Je kan vanaf nu ook je bestelling op een afhaalpunt laten leveren in België! En dit voor maar 5,65 euro!! vergeet dit niet aan te kruisen bij je bestelling en kies een afhaalpunt! (prijs kan wijzigen volgens de huidige tarieven van bpost)

Woon je in een van de volgende  postcodes 9230, 9270, 9070, 9090, 9340, 9260, 9820,9290, dan leveren we u planten en bloemen gratis bij u thuis! Duid op de bestelpagina 'gratis ophalen in Heusden' aan en plaats bij opmerkingen een gewenste leverdatum! 

Let op!!!

Woont u niet in een van deze gemeentes en geleverd moet worden maar u duid toch 'gratis ophalen in Heusden' aan dan zal u de gekochte goederen zelf moeten komen afhalen!!!!

Algemene informatie....

variëteit die op de markt is gebracht door Peter Moore! De plant is met licentie ('PMOORE14')Ⓢ en mag niet zomaar verkocht of vermeerderd worden zonder zijn toestemming. De foto’s op onze website zijn ook van  Peter Moore en mogen we gebruiken van hem! Het is verboden de foto’s te gebruiken zonder zijn toestemming!