bedrijf

Beste bezoeker,
 
Door gezondheidsredenen sla ik vanaf nu een nieuwe weg in met enkel de verkoop van planten in kleurrijke potten of gewone pot. Dit kunnen zowel bloeiende planten zijn of gewoon groenblijvende planten maar ook bloembollen in een kant en klaar pakket.

Nu nieuw in onze webshop zijn de terras klimplanten en terrasfruit!


 Het is dan ook belangrijk dat je regelmatig onze webshop bezoekt want we zijn nu eenmaal seizoen gebonden. In de lente kunnen dit eenjarige bloeiende planten zijn zoals viooltjes, stinkertjes (tagetes) enz…., in de zomer planten met vrolijke bloemen of groenblijvende planten zoals buxus, hortensia, hedera enz…, in de herfst planten zoals chrysanten, erica, calluna (heide) en in de winter kerstbomen in pot of groenblijvende planten. Soms kan het ook zijn dat we maar één soort plant aanbieden per seizoen of jaar!

Ook hebben we hartvormen met hedera of ander plantsoort deze kunnen gebruikt worden als geschenk voor Moederdag, Vaderdag, Valentijn maar ook om iemand te bedanken zoals de juf en meester! 

Wij onderscheiden ons van andere webshops door een goede service en kwaliteit te geven want bij ons staat de klant centraal! Door de jaren ervaringen in de planten en bloemensector kunnen wij u vragen over bloemen en planten zonder probleem beantwoorden.

De Vormtuin levert over heel Europa en dit met bpost maar in België leveren we ook soms zelf in bepaalde provincies. Niet alle planten worden verzonden met bpost dit wordt dan ook op de webpagina vermeld onder “alleen voor Belgische klanten”.

Wij wensen u veel succes met je aankoop!

De Vormtuin
Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.