Bestel uw potchrysanten vooraf en wij houden ze alvast opzij!

Potchrysanten of tuinchrysanten  of de Latijnse naam Chrysanthemum vindt je in verschillende kleuren zoals wit, geel, rood, roze, brons… maar ook kan je er krijgen met twee of driekleuren in een pot. Nu in onze webshop een nieuwe potchrysant met pistache kleur en kijk ook zeker eens naar onze jumbo chrysanten in pot met maar liefst een diameter van ongeveer 80 cm. Deze kleinbloemige en jumbo kleurrijke chrysanten zijn gemakkelijk in onderhoud en bloeien lang tot aan de eerste vorstperiode en worden daarom gebruikt op 1 november Allerheiligen of 2 november Allerzielen maar ook op 11 november Wapenstilstandsdag en daarom worden deze planten ook wel kerkhofplanten genoemd. De kleinbloemige potchrysanten kunnen ook op het terras, balkon in potten geplant worden of in de tuin in de volle grond. Ook worden chrysanten aangeboden in bloembakjes kant en klaar voor op je vensterbank. Wij bieden u een gamma aan van potchrysanten of tuinchrysanten in verschillende kleuren en maten van top kwaliteit! Dus geen goedkope geforceerde opgeschoten planten.
Bestel nu uw potchrysanten of tuinchrysanten en wij houden ze opzij voor jou tot de dag dat je ze komt afhalen of de dag die is afgesproken om te leveren.

Steeds gratis levering van uw potchrysanten in Wetteren,Massemen,Laarne,Kalken,Schellebelle,Melle,Merelbeke,Lede,Overmere,Heusden,Zele,Beervelde,Gontrode,Gijzenzele,Oosterzele,Serskamp.

NU LEVERBAAR!!!!


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vandaag besteld, morgen verzonden
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

 Wist je dat potchrysanten het symbool van geluk  zijn in China maar bij ons worden ze gebruikt om je dierbare overleden te herdenken. Wij bieden ook chrysanten aan in een trendy kleurrijke pot voor op het terras en bekijk zeker ook onze grote jumbo chrysanten planten in onze webshop. Deze jumbo chrysanten hebben een extra grote diameter!!
Wacht niet langer en bestel vooraf je chrysanten bij De Vormtuin!

Steeds gratis levering van uw potchrysanten in Wetteren,Massemen,Laarne,Kalken,Schellebelle,Melle,Merelbeke,Lede,Overmere,Heusden,Zele,Beervelde,Gontrode,Gijzenzele,Oosterzele,Serskamp.

Tip voor je chrysanten!

Chrysanten kan je gemakkelijk overwinteren als je ze op een vorstvrije plaats zet met veel licht maar je kan ze ook buiten in de tuin planten en er wat bladeren opleggen of een antivorstdoek kan ook helpen. In de lente knip je de planten tot 25 cm boven de grond terug en geef dan regelmatig wat voeding zodat de chrysanten kunnen groeien. Ook water is belangrijk want te weinig water geven veroorzaakt kleine planten maar regelmatig water geven aan deze planten zorgen voor een mooie compacte grote vorm. Dus gooi je chrysanten niet zomaar weg als je een tuin hebt maar probeer hem te houden tot volgend jaar wat voordeliger is voor je portemonnee! Heb je geen tuin maar een klein terrasje of balkonnetje geef dan je chrysant of potchrysant aan iemand die een tuintje heeft.
 


 


Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.