Bestel uw chrysanten vooraf en wij houden ze alvast opzij!

chrysanten in pot van zijn een aanrader voor het terras, balkon of tuin maar deze chrysanten kan je ook gebruiken voor op het graf te zetten op 1 november omdat deze lang kunnen bloeien en goedkoop zijn in aankoop. Deze chrysanten heb je in verschillende kleuren zoals geel, roos, brons en wit er worden zelfs potten aangeboden met 2 of 3 verschillende kleuren in een pot een goed idee voor iemand die niet goed een keuze kan maken uit het aangeboden kleurenpalet. Wist je dat deze chrysanten het symbool van geluk  zijn in China maar bij ons worden ze gebruikt om je dierbare overleden te herdenken. Wij bieden chrysanten aan in trendy kleurrijke potten voor het terras of in een gewone standaard zwarte pot.
 Woont u in Wetteren,Massemen,Laarne,Kalken,Schellebelle,Melle,Merelbeke,Lede,Overmere,Heusden. dan betaald u geen verzendkosten!

U BENT TE LAAT ! CHRYSANTEN MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR!! Bij de vormtuin kan je ook Jumbo chrysanten verkrijgen de planten hebben maar liefst een plantdiameter van 80 cm en we bieden deze in 4 kleuren aan zoals witte, gele, roze en rode. Wij verkopen deze bloemen ook specifiek voor 1 november. Deze jumbo chrysanten zijn het zelfde als de tuinchrysanten alleen krijgen ze deze naam omdat ze een grote plantdiameter hebben. Bestel dan ook deze jumbo chrysanten op voorhand en wij houden deze dan voor u opzij want ieder jaar vliegen deze jumbo chrysanten vlug de deur uit! Wacht niet langer en bestel vooraf je chrysanten bij De Vormtuin!
 


Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.