Bestel uw chrysanten vooraf en wij houden ze alvast opzij!

chrysanten in pot van zijn een aanrader voor het terras, balkon of tuin maar deze chrysanten kan je ook gebruiken voor op het graf te zetten op 1 november omdat deze lang kunnen bloeien en goedkoop zijn in aankoop. Deze chrysanten heb je in verschillende kleuren zoals geel, roos, brons en wit er worden zelfs potten aangeboden met 2 of 3 verschillende kleuren in een pot een goed idee voor iemand die niet goed een keuze kan maken uit het aangeboden kleurenpalet. Wist je dat deze chrysanten het symbool van geluk  zijn in China maar bij ons worden ze gebruikt om je dierbare overleden te herdenken. Wij bieden chrysanten aan in trendy kleurrijke potten voor het terras of in een gewone standaard zwarte pot.
 Woont u in Wetteren,Massemen,Laarne,Kalken,Schellebelle,Melle,Merelbeke,Lede,Overmere,Heusden. dan betaald u geen verzendkosten!

Liever zelf komen kijken en afhalen van uw chrysanten? dat kan iedere zaterdag vanaf  6 oktober  van 8 u 00 tot 13 u 00 tot zaterdag 3 novemberWeergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Brons chrysanten standaard

Brons chrysanten in standaard zwarte pot plant diameter van 50cm

0,00

visibility

Gele chrysanten in bloembakje

Gele chrysanten in bloembakje van 40 cm lang.

0,00

visibility

Gele chrysanten pot standaard

Gele chrysanten in standaard zwarte pot plant diameter van 50cm

0,00

visibility

Gele jumbo chrysanten

gele jumbo chrysanten met een plant diameter van 80cm. Jumbo Chrysanten zijn het zelfde van tuinchrysanten alleen is de plant diameter...

0,00

visibility

rode chrysanten in bloembakje

rode chrysanten in bloembakje grijs van 40 cm lang.

0,00

visibility

Rode chrysanten standaard pot

rode chrysanten in standaard zwarte pot plant diameter van 50cm

0,00

visibility

Rode jumbo chrysanten

Rode jumbo chrysanten met een plant diameter van 80cm. Jumbo chrysanten zijn het zelfde van tuin chrysanten alleen is de plant diameter...

0,00

visibility

roze chrysanten in bloembakje

roze chrysanten in een moderne bloembakje van 40 cm lang.

0,00

visibility

roze chrysanten in zwarte pot

Roze chrysanten in standaard zwarte pot plant diameter van 50cm

0,00

visibility

Roze jumbo chrysanten

Roze jumbo chrysanten met een plant diameter van 80cm. Jumbo chrysanten zijn het zelfde van tuinchrysanten alleen is de plant diameter...

0,00

visibility

Witte chrysanten pot zwart

Witte chrysanten in standaard zwarte pot plant diameter van 50cm

0,00

visibility

Witte jumbo chrysanten

Witte jumbo chrysanten met een plantdiameter van 80cm. Jumbo chrysanten zijn het zelfde van potchrysanten alleen is de plantdiameter groter!

0,00

Bij de vormtuin kan je ook Jumbo chrysanten verkrijgen de planten hebben maar liefst een plantdiameter van 80 cm en we bieden deze in 4 kleuren aan zoals witte, gele, roze en rode. Wij verkopen deze bloemen ook specifiek voor 1 november. Deze jumbo chrysanten zijn het zelfde als de tuinchrysanten alleen krijgen ze deze naam omdat ze een grote plantdiameter hebben. Bestel dan ook deze jumbo chrysanten op voorhand en wij houden deze dan voor u opzij want ieder jaar vliegen deze jumbo chrysanten vlug de deur uit! Wacht niet langer en bestel vooraf je chrysanten bij De Vormtuin!
 


Wij plaatsen Cookies voor de beste gebruikerservaring. Surf je verder, dan ga je akkoord met het plaatsen ervan.